адреса

СШ “Добрица Ерић”
Војводе Стевана Книћанина 174, Кнић

Telefon i E-mail

telefon :  034 / 510 - 149
 034 / 511 - 063
e-mail :    msknic@mts.rs

Мени

Предмети

Iks Menu
Cannot get WordPress menu (id = 169)

Дигитална библиотека

ШКОЛА ДАНАС

феб 10, 2023 | О нама, О школи

Тренутно се у Средњој школи ” Добрица Ерић” у Книћу школују ученици образовних профила финансијски администратор, машински техничар за  компјутерско конструисање, ученици у дуалном образовању образовних профила бравар-заваривач и оператер машинске обраде, као и ученици у трогодишњем комбинованом образовању  бравар и заваривач.
Последњих неколико година школа се истакла по успешном предузетничком образовању и промоцији предузетништва код младих, о чему сведоче бројне награде и признања са такмичења ученичких компанија.

Школа има значајно искуство и уобразовању одраслих, а у сарадњи са Европском агенцијом за реконструкцију и развој наша школа је 2000. године веома успешно реализовала пројекат добијен од Еурекне, који се односи на преквалификацију лица трећег степена за образовни профил трговац. Сваке школске године школа уписује ванредне ученике ради преквалификације и доквалификације.
Од 2005. године, укључени смо у програм за образовање младих у предузетништву, а у организацији Достигнућа младих у Србији.